2009-07-25 15:47:41• hírek • Tóth Klarissz

AquaSound Beach Party: A nyitó buli hangulata

Kirobbant a hétvége és ezzel együtt az apai tó partján kezdetét vette az „AquaSound Beach Party" elnevezésű Dj-, elektronikus zenei fesztivál.

Közhelynek számít, de ezúttal is beigazolódott a mondás, mely szerint „minden kezdet nehéz". Kellemes idő, kissé nehézkes hangulatindítás, techno, minimal és progressive zenére kiéhezett rajongók, profi Dj-k, minőségi hangtechnika és reggelig tartó after party jellemezte a Dj fesztivál első napját.

Mint minden új jellegű kezdeményezés esetében, a közönség ezúttal is kíváncsian várta az ismeretlen impulzusokat. Adott volt a bulizáshoz tökéletes helyszín, egy több mint 2100 négyzetméteres sátor és a Musikhaus Attila hangszerkereskedés jóvoltából a megakoncerteken tapasztalt hang- és fénytechnika: több mint 40 000 Watt, 24 robotlámpa, 2 db 4x3 méteres LED FAL óriáskivetítő. Többek között ennek valamint a Dj-k profizmusának köszönhető, hogy a zenét a test minden egyes porcikájával élvezni lehetett. A többi - ahogyan minden fergeteges bulin lenni szokott - magától jött. A bulizásra kiéhezett közönség olyan Dj-k zenéire melegíthetett be, mint Christian Cardwell, Jay Bliss és Pagal.



Bomba lányok táncprodukciója


A felvezető Dj-k a legjobb formájukat hozták, ennek és a 30 táncoslány erotikus produkciójának köszönhető, hogy az éjszakai órákban a hangulatindex az egekbe szökött. Románia méltán büszkélkedhet Mihai Popoviciu tehetségével, aki új szintfoltot hozott a techno, electro, modern house romániai zenei palettájára. Ezúttal olyan dj-szettel lépett a bulizók elé, ami még a két bal lábasokat is olyannyira táncra késztette, hogy a fellépési sorrendben őt követő M.A.N.D.Y mixeire is teljes erőbedobással riszálták a popójukat. A világ egyik legfelkapottabb house DJ párosa olyan treckeket hozott, ami a közönséget valóban lázba hozta.

A felpörgetett hangulat után Tom Clarknak nem maradt más dolga, mint Dj társai „track előjátékát" követően „zenei orgazmusban" részesíteni a rajongókat. Tom Clark fellépése előtt a Szatmar.ro-nak is nyilatkozott.



Izzasztó bulihangulat


Tomnak nem ez volt az első romániai vendégszereplése. 2009 áprilisában egy bukaresti clubban zenélt, ahol barátságot kötött Mihai Popoviciuval és Zangaval. A Szatmar.ro-nak elmondta, hogy barátságukból adódóan a közeljövőben közös együttműködést és további közös fellépéseket terveznek. Saját bevallása szerint zenéje több, mint a megszokott elektronikus zene. Zene iránti elkötelezettségét lételemnek és alapvető létszükségletnek, ösztönnek nevezte. Eddigi tapasztalatai alapján sajátságos produkcióit és szettjeit a tengeren túl, Ausztráliában illetve Európa más országaiban jóval nyitottabban fogadják. Pozitívumnak tekinti, hogy Romániában rengeteg tehetséges zenész és Dj van, ami a romániai zenei élet fellendülésén is megmutatkozik. Kifejtette, hogy egy jó Dj és a jó party hangulata szerinte elsősorban attól függ, hogy a Dj zenéje közvetítésével mit tud a közönségnek önmagából és életérzéséből nyújtani. Nem titkolt szándéka az, hogy lendületes, mindig friss hangzású produkcióival a közönségből kihozza a maximumot.



Interju Tom Clarkal


Tom valóban megnyerő, magával ragadó egyéniség, egy olyan lemezlovas, aki érzéki elektronikus zenét pörget. Ezúttal valóban táncorientált dj-szettel kedveskedett a partyzóknak, akik reggel 7 óráig fáradhatatlanul adták át magukat az önfeledt bulizásnak és annak az életérzésnek, amit csak ez a zenei irányzat kínál. Ha részese szeretnél lenni egy olyan party hangulatának, amit térségünkben ezidáig még nem tapasztaltál, gyere el te is, az AquaSound Beach téged is vár! További részletekért kattints a http://www.aquasound.ro/evenimente.html weboldalra.


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: