2019-03-10 08:55:03• hírek • Blikk.hu

Apukám az életét mentette meg: Dér Heni meglepő története

Dér Heni Dominikáról hazajöve nem akármilyen történetet osztott meg.

Heni úgy döntött, hazalátogat szüleihez Szerbiába Csantavérre, ahol nem is sejtette, milyen drámai pillanatok zajlottak le érkezése előtt. Édesapja ugyanis egy bocit élesztett újra, amelyet akkor választották le az anya tehéntől, így még nem tudta, mennyit ehet és túlette magát takarmánnyal.

 

"Teljesen felfúvódott, mozdulni sem bírt, úgy nézett ki, mint egy lufi" – mesélte Heni a Ripostnak.

 

"Nagyon rosszul lett a borjú, nem kapott levegőt és elvesztette az eszméletét. Két percre meghalt, nem lélegzett, így apukám közbelépett. Megfogott egy nagy kést és átszúrta a borjú bendőjét, hogy távozzon belőle a levegő. Ezután mesterségesen lélegeztette. Befogta a száját és az egyik orrlyukát, a másikba pedig belefújta a levegőt. Nagyon büszke vagyok apára, hiszen nem állatorvos és bár telefonon kapott segítséget, nem lehetett könnyű megszúrni az állatot”– mesélte az énekesnő, aki a gyengélkedő borjú miatt még néhány napot otthon maradt a családi otthonban.

 

"Apukám az életét mentette meg, én a rehabilitációjában veszek részt. Sokat sétáltatom Dominiket. Mivel Dominikából hazaérkezve történt az eset, Dominiknek neveztem el. Vidéki lány vagyok, így nem szégyellem, ami történt, sőt, ha itthon vagyok, kérdés nélkül én is lélegeztetem a bocit. Abban nem vagyok biztos, hogy egyből meg mertem volna szúrni a hasát, de mindent megtettem volna az életéért” – mesélte Heni, aki elárulta, hogy azóta állatorvos is látta Dominiket.

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: