2016-03-08 10:09:57• hírek • Blikk.hu

Gönczi miatt repül Azurák a Tényekből

Újabb vezéráldozat, vagy inkább tisztcsere a kereskedelmi tévécsatornák csatározásában: a Blikk információi szerint Gönczi Gábor átszerződött a TV2-höz! A Fókusz főszerkesztője és arca 1997-től, vagyis az RTL Klub indulása óta a csatornát erősítette, egyik legnagyobb sztárja volt, így mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír.

A bulvárlap úgy tudja, Gönczi a TV2 nemrégiben kinevezett hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien kifejezett kérésére szerződik át a konkurenciától. Ezentúl nem egy bulvár- vagy közéleti magazin műsorvezetőjeként láthatjuk majd, hanem híradósként, mert informá­ciónk szerint a Tények műsorvezetői székébe ülhet bele.

- Úgy tudjuk, már régóta szerették volna megszerezni Gönczit az RTL Klubtól, de mostanáig mindig ellenállt - nyilatkozta lapunknak az egyik, neve elhallgatását kérő bennfentes.

Amikor hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy Andy Vajna tulajdonába kerül a TV2, már akkor arról kezdtek suttogni a háttérben, hogy a megújuló csatornának szüksége van jó szakemberekre, s ha azok a konkurenciánál dolgoznak, hát átcsábítják majd azokat. Gönczi Gábor - akit tegnap hiába kerestünk, nem értünk utol - mindig is jóban volt Gerkensszel, így nem csoda, hogy sikerült neki visszautasíthatatlan ajánlatot tenni. Úgy tudjuk, a Tényekben Azurák Csaba helyére kerül majd, s Pachmann Péter lesz a váltótársa. A csatorna új vezetői felállásának eddig Azurák a legnagyobb vesztese: pár hét alatt elvesztette hírigazgatói és híradós státuszát is.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: