2016-05-19 01:00:33• hírek • Blikk.hu

Apuka lesz Gönczi Gábor!

Gönczi Gábor és kedvese, Ildi élete legszebb időszakát éli, hiszen márciusban megtudták, hogy kisbabájuk lesz.

Várni szerettek volna a bejelentéssel, amíg túl vannak a kritikus időszakon, ám most mindenkit beavatnak, és világgá kürtölik boldogságukat. Novemberre várják a babát!

Gábor és szerelme másfél éve alkotnak egy párt, közben egyszer szakítottak is, ez azonban még közelebb hozta őket egymáshoz. Ráadásul most már egy szétválaszthatatlan kapocs szövődik kettejük között. Kisbabájukat novemberre várják.

2016. március 10-én, hajnali 4.45-kor változott meg teljesen az életük. Gábor párja ugyanis korán kelt, mert dolgoznia kellett, de előtte készített egy terhességi tesztet.

„A téli vakációnk alatt beszéltünk először igazán komolyan a gyerekvállalásról. Úgy véltük, megérett a kapcsolatunk erre, habár tudtuk, sok idő, akár fél, egy év is eltelhet addig. Ehelyett azonnal megfogant a babánk! Akkoriban pedig Ildinek lelkileg és fizikailag is fárasztó napjai voltak, rengeteget dolgozott. Engem is egy nappal az emlékezetes terhességi teszt előtt kért fel a TV2, hogy legyek a Tények műsorvezetője. Egyszóval 24 óra alatt megváltozott az egész életem" - meséli Gönczi Gábor.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: