2015-03-27 11:46:45• hírek • Kocsis Zoltán

Április utolsó péntekjén lesz az általános állásbörze

Mint minden évben, az Országos Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség idén is megszervezi a szokásos tavaszi általános állásbörzéjét az ország valamennyi megyeközpontjában - így Szatmárnémetiben is. Erre ezúttal április utolsó péntekjén, 24-én kerül sor.

Az általános állásbörze remek lehetőséget nyújthat a munkaadó számára, hogy megfelelően képzett munkavállalót találjon és alkalmazzon. Ugyanez igaz azonban fordítva is: a munkát kereső, amennyiben tényleg dolgozni szeretne és nem csak a pecsétre hajt, akkor jó eséllyel találhat képesítésének megfelelő munkahelyet. A tavaly például 57 cég összesen 487 munkahelyet hirdetett meg. A közel másfél ezer érdeklődő közül pedig egy hónappal később 155-en dolgoztak az állásbörzén szerzett munkahelyen.

Az idei általános állásbörze helyszíne ezúttal is a Szakszervezetek Művelődési Háza. Ide várnak minden érdeklődőt az április 24-én, pénteken 9.00 órai kezdésre. A magukat megmutatni kívánó cégek pedig a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség Ion Ghica utca 36. szám alatti székhelyén vagy a 0261 - 770237-es telefonszámon jelentkezhetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: