2020-03-16 10:00:32• hírek • Bede Emőke

Április 6-ig biztosan nem fogadja a támogatásigényléseket az APIA

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

A Szatmár Megyei Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség (APIA) hivatalos weboldalán hívta fel az érdekeltek figyelmét arra, hogy az új típusú koronavírus terjedése miatt az ügynökség ideiglenesen felfüggeszti az egységes mezőgazdasági támogatásigénylések fogadását.

Az óvintézkedés március 16-tól április 6-ig van érvényben, de a vírus terjedésének függvényében ezt bármikor lehet módosítani. Az ügynökség ettől eltekintve folytatja tevékenységét, viszont igyekeznek kerülni minden személyes érintkezést az ügyintézőkkel.


„Figyelembe véve, hogy mindegyikünk, legyen az APIA-alkalmazott vagy gazda, megfertőződhet a koronavírussal, úgy gondoljuk, hogy mindenek előtt saját egészségünk védelme a legfontosabb. […] Az ügynökség által biztosított támogatásokban részesülő gazdákat tehát arra kérjük, hogy támogassák erőfesztítéseinket a vírusnak való kitettség csökkentése érdekében” – üzeni a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökség, mely normál esetben május 15-ig fogadta volna a kérelmeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: