2014-01-24 16:37:04• hírek • Szatmár.ro

Április 26-án lesz a Fodor István Emléktorna

Február 12-én lenne három éve annak, hogy 35 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánk, Fodor István, akinek emlékére eddig már kétszer szerveztek kispályás teremtornát karitatív célból.

A csapatok által befizetett 500 lejes nevezési díjból összegyűlt összeget Rodrigo barátunk két árván maradt gyereke, István és Lilla kapja meg minden esztendőben egy személyre szóló bankszámlára téve.

Az első Fodor István Emléktornának Mikola adott otthont, ahol két napon keresztül 19 együttes lépett pályára, és a végén a helyi csapat diadalmaskodott (a döntőben 2-0-ra verte a kálmándiakat). Nem történt ez másként a második tornán sem, mikor a szintén házigazda Pusztadaróc vihette haza a vándorserleget, miután 2-0-ra nyert a Szatmárnémeti RMDSZ ellen. Ez a torna egynapos volt, és 12 alakulat lépett pályára.

Az idei meghívásos torna ezúttal nem februárban lesz, hanem április 26-án, szabadtéren a halmi futballpályán, de kisméretű játéktéren. Az új időpont is kapcsolódik Fodor Istvánhoz, ugyanis 24-én lenne a születésnapja, ezért a szervezők (ifj. Fodor Lajos, Simon Levente, Romász János) most ezt az időpontot választották.

Ugyanakkor előre is megköszönik Incze Lajos, halmi polgármesternek a torna lebonyolításához nyújtott segítségét. A tervek szerint most is 12 csapat vesz részt a tornán, olyan településeket hívtak meg, melyeket a vidék legjobb ismerőjeként Rodrigo barátunk és kollégánk a leggyakrabban látogatott meg terepútjai során.

A vándorkupa

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: