2016-04-08 12:25:53• hírek • Szatmár.ro

Április 11-én kezdődik a nagy úttest- és járdamosás

Az utcán parkolókat figyelmeztetni fogják, hogy az illető útszakaszon mikor kell szabadon hagyni az úttestet.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közleménye szerint idén is nagy út- és járdamosást fognak tartani a szatmári megyeközpontban. A város ugyanis számtalan fórumon kapott kritikát annak kapcsán, hogy poros, sáros, emiatt pedig 2015-ben már végeztek egy ilyen nagytakarítást.

Idén a polgármesteri hivatal közleménye szerint több mint 45 kilométernyi utat illetve járdát mosnak majd fel a köztisztaságért felelős vállalat munkatársai. Ez felületben több mint 110 ezer négyzetméter úttestet és közel 170 ezer négyzetméter járdát jelent.

A közleményből kiderül, hogy az útmosásra minden esetben éjszaka, 23 és 7 óra között kerül majd sor, egy előre meghatározott program szerint. Arra kérik az autósokat, hogy azon az éjszakán, amikor a utcájukban mossák a burkolatot, az úttestet hagyják szabadon a munka megkönnyítése érdekében - azaz arra az éjszakára máshol keressenek parkolási lehetőséget személygépkocsijuknak.

A Helyi Rendőrség munkatársai a takarítást megelőzően az éppen sorra kerülő utcákban parkoló autókon figyelmeztető cédulákat fognak elhelyezni. Egyébként a nagy útmosás idei programját ide kattintva töltheted le!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: