2008-12-04 17:58:52• hírek • Szatmár.ro

Ápold megfelelően a bőrödet

A mai rohanó világban, szinte elkerülhetetlen a mindennapi stresszhatás, amely rendkívül befolyásolja a bőrünk állapotát. A temérdek tennivaló között sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni a testápolás fontosságáról, pedig egy kis kényeztetéssel úgy érezhetjük újjászületett a bőrünk.

Az Aphrodité Szépségszalonban többféle testkezelésre is lehetőség, amellyeknek hatására mindig mindenhol, jól érezzhetjük magunkat a bőrünkben.

SENCHA SPA - Zöld Tea kezelés

A csodálatos zöld tea hatására már kr. előtti VI. században I. Lao Ce is felhívta a Taoizmus híveinek figyelmét. Hiszen: " felmelegíti a lelket, élénkíti az elmét, és utat nyit a bölcsesség felé...".

A zöld teát főleg az ázsiai országokban fogyasztják, ugyanis szerintük a tea a jólétnek, derűnek, harmóniának a megtestesítője. Az egyik legnépszerűbb zöld tea Kínában és Japánban, a Sencha tea, amely kozmetikai szempontból rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkezik. Kettős hatású, amely a két legfontosabb összetevőjének köszönhető. A zöld tea nagy arányban tartalmaz antioxidáns tulajdonságú polifenolt, amely hatását a sejt szintjén fejti ki, azaz megakadályozza a szabad-gyökök képződését és visszaállítja a sérült területek eredeti állapotát. E tulajdonsága miatt a legfontosabb bőröregedést gátló anyagok közé soroljuk. Koffein tartalma miatt a zöld tea természetesen fokozza a sejtanyagcserét. A Sencha zöld tea termékek, a hatás fokozása végett, magas ásványi anyag tartalmú termálvizet tartalmaznak.

A De Noyle's SENCHA SPA kezelések során teljesen egyénre szabott a termékek összeállításának lehetősége. A masszázskrém antioxidáns és lipolitikus tulajdonságú zöld tea kivonatot, koffeint, karnitint és antioxidáns E vitamint tartalmaz. Az arc és testkezelésre alkalmas zöld tea-levélben gazdag maszk, bőrtisztító.

Sencha koncentrátumok hozzáadásával egyénre szabható a kezelés, mert választhatunk:

  • anti-cellulitisz koncentrátumot (zöld tea por, citrom kivonat, gauda kivonat, melynek anticellulitisz és vérkeringés gyorsító hatása van),

  • tisztító koncentrátumot (zöld tea por, gingko kivonat a pórusok tisztítására, és ananász kivonat tisztító hatással),

  • újraerősítő koncentrátumot (zöld tea por, menta kivonat, mentol és alkohol hűsítő hatással),

  • vagy tápláló koncentrátumot gyümölcs aromával (málé, cukor, körte, golgotai virág gyümölcse, barack)

A SENCHA kezelés lassítja a bőr öregedési folyamatait, hatóanyagai révén megköti a szabadgyököket, az E-vitamin pedig sejtregeneráló, sejterősítő tulajdonságokkal bír. A zöld tea kivonatot tartalmazó kozmetikumokkal történő kezelés után minden bőr valóban megszépül, megfiatalodik, feszes, rugalmas, hidratált lesz, miközben hat a pangó nyirokkeringésre, és a lerakódott méreganyagok is távoznak a bőrből. A SENCHA terméksora alkalmas: arc-, nyak-, dekoltázs kezelésére, valamint az egész test kezelésére is. A SENCHA kezelés önmagában is sugárzóvá, rugalmassá teszi a bőrt, a fáradt arcot is új életre kelti és gyönyörűvé varázsolja.

Próbáld ki az Aphrodité szépségszalon kényeztető testkezeléseit.

CHOCOLAT SPA - Csokoládé pakolás

Kényeztetés kalóriában gazdagon, bűnbeesés nélkül! A De Noyle's csokoládéterápia édes élvezetet nyújt a bőrnek. A kezelést elsősorban stresszes, fáradt, betegségből felépült bőrtípusokra ajánljuk.

Hidratálja, táplálja, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt, mely által hatékonyan késlelteti az öregedés hatásait. Hosszú távon, kúraszerűen alkalmazva fogyaszt és anticellulit hatást fejt ki.

A pakolást 100% természetes csokoládéval végzik, melynek aktív összetevői a következők:

  • ásványi anyagok: kalcium, vas, magnézium és foszfor

  • vitaminok: A, E, B, K és P

  • teobromin: egy koffeinhez hasonló alkaloid, mely elősegíti a zsírlerakódások felbontását és egyben egy természetes antidepresszáns is

  • fenil-etilamin: az endorfinek csoportjába tartozik, a szakértők szerint az anfetaminhoz hasonló hatása van, vagyis javítja a lelki állapotot.

A mély tisztító hatású cukorpeelinget egy 100% csokoládémassza és bőrtápláló tej elegyéből készült pakolás követi. A kezelés befejezése egy relaxáló masszázs, melyhez narancsolajjal dúsított kakaókivonatot is tartalmazó krémet használunk.

A De Noyle's csokoládéterápia arcra, nyakra és dekoltázsra, valamint a test kezelésére is kiválóan alkalmas. A kezelés során használt termékekben található B1-, B2- és C-vitamin a bőrszépítésben, feszesítésben, az endorfin stresszoldásban, a bioflavin pedig a megfáradt, betegségből felépült személyeknek jelent hatékony segítséget.

Próbáld ki az Aphrodité szépségszalon kényeztető testkezeléseit.

SPA ESSENCE - alga és/vagy koffein kezelés


A De Noyle's "Spa Essence" tartalmazza a tenger és a föld kincsének legjavát, mint például: tengeri ásványi anyagok, növényi olajok és anyagok melyek segítenek visszaállítani a természetes egyensúlyt a külső és belső szépség között.

Fedezd fel a Spa Essence kezelésének titkait: feszesítés, tonizálás, táplálás és alakformálás. Szépség rituálék amelyek harmóniát teremtenek a test és a lélek között.

A gondosan válogatott természetes anyagoknak és a legkorszerűbb tudományos fejlesztéseknek köszönhetően megszületett egy teljes termékcsalád amely a leghatásosabb és legeredményesebb a Spa kezelések között. A termékcsalád elemeinek rövid bemutatása:

  • Sugar Peeling (cukor radír): a lekerekített kristály cukor szemcséknek köszönhetően alapos radirozást végezhetünk vele. Egyszerre tisztít és táplál összetételének köszönhetően. Aktívhatóanyagok: Cukor, makadámiadióolaj, avokádó, édesmandulaolaj, sheavaj.

  • Loción Catalizadora (Alga koncentrátum): fokozza a kezelés során használt termékek hatékonyságát, táplál, hidratál. Aktívhatóanyagok: Laminária alga koncentrátum, komplex 5 nyomelem és E.vitamin,

  • Concentrado de Algas & Cafeína (Alga és koffein koncentrátum): Folyékony gél, amely segít a felhalmozott salakanyagok eltávolításában a problémás (celluit) bőrön. Aktívhatóanyagok: laminária, alga, koffein

A De Noyle's Spa Essence Oil 100%-os tiszta olajok, melyeket a biztos minőség érdekében szigorúan ellenőrzött környezetben termesztett növények optimális időben történő szüretelése után a legkíméletesebb kivonással nyernek.

Vezesd be a tested és az érzékeidet a Spa Essence élvezetébe.

Sok más arc-, és test kezelés mellett a Corvinilor 5 szám alatt található Aphrodité Szépségszalonban már kipróbálhatod a Sencha Spa, Chocolat Spa és Spa Essence kezeléseket,

Próbáld ki az Aphrodité szépségszalon kényeztető testkezeléseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: