2018-02-18 07:25:23• hírek • közlemény

Apokalipszis, mint kinyilatkoztatás

A jelenések könyvét vizsgálják a február 24-i bibliás programon, mely bárki előtt nyitott.

Bibliakörök több plébánián működnek. Összejöveteleiken többnyire közösen olvassák a Szentírást, majd plébánosuk, vezetőjük segítségével értelmezik a szövegeket, akár különböző módszerekkel fel is dolgozzák. Nagyobb körben, a különböző plébániákról érkező bibliakör-tagok, hívek azonban évente egyszer-kétszer ülnek le a szent szövegeket tanulmányozni, és mindig előre meghatározzák, mely részeket teszik a képzeletbeli nagyító alá.
 

Így, idén első alkalommal február 24-én, tíz órától, a szatmárnémeti Szentlélek templom Merk Mihály termében találkoznak és a Jelenések könyvét olvassák. Görög neve szerint "Apokalüpszisz Joannou", azaz János jelenései - a könyv szövegeit feldolgozva a program résztvevői képzeletben útra kelhetnek, hogy saját benső képeiket felszínre hozzák, melyek a mindennapi életükben reményt, vigaszt és bátorítást adhatnak.
 

A Püspökség világiak irodája által megszervezésre kerülő bibliás programra szeretettel várnak mindenkit, aki szeretné elmélyíteni a tapasztalatot, miszerint a Biblia éltető forrás lehet a mindennapokban.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: