2015-10-26 15:02:59• hírek • Kocsis Zoltán

Apját verte a fiú

Az elmúlt hétvégén három komoly testi sértés esetében voltak kénytelenek eljárni a mentőszolgálat és a rendőrség munkatársai Szatmár megyében. Előfordult, hogy a fiú az apját hagyta helyben, de nem maradhatott el a jól megszokott kocsmai verekedés sem. Kapcsolódási pont is van a két történet között: ''természetesen" az alkohol.

A rendőrség tájékoztatása szerint Szamosdarán a 37 éves fiú alkohol hatása alatt esett neki saját apjának. Fejét, arcát ököllel ütötte és lábbal rúgdalta, derül ki a rendőrség tájékoztatásából.

Vadaspusztán a kocsmában esett egymásnak vasárnap este Traian S. és G. József. A két férfi közül utóbbi húzta a rövidebbet, hisz ő is kapott kézzel, lábbal, a mentősök szerint még a földön is vonszolta ellenfele.

Szintén vasárnap este Szatmárnémetiben, a Batizi úton egy 18 éves fiút kellett ellátniuk a mentősöknek. Az áldozatot súlyos fejsérülésekkel, kisebb agyrázkódással szállították a sürgősségire.

Szintén a sürgősségire került szombaton egy 59 és egy 60 éves kisszokondi személy is. Ők azonban nem bántalmazás, hanem mérgező gombák áldozatai lettek. Fejfájásra, hányingerre, szédülésre panaszkodtak, de szerencsére állapotuk nem volt súlyos.

A hétvége során összesen 274 alkalommal riasztották a mentőket Szatmár megyében, ezek közül 210 eset volt sürgős, számolt be Szatmár Megyei Mentőszolgálat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: