2019-01-27 09:13:04• hírek • Blikk.hu

Apás szülésre készülnek Nyári Editék: így gömbölyödik az énekesnő pocakja

Már a hatodik hónapban jár Nyári Edit énekesnő. A gyönyörű kismama ragyog a boldogságtól, férjével első gyermeküket várják. 

A fiatal kismama a Vasárnapi Blikknek elárulta: hiába gömbölyödik egyre jobban a pocakja, továbbra is fellép húgával, Alizzal és édesapjukkal, Nyári Károly zongoraművésszel, hiszen a kezdeti rosszullétei már elmúltak.

 

"Mint minden kismamának, az első pár hónapban nekem is voltak rosszulléteim, de elmúltak, és már teljesen jól érzem magam. Édesapám decemberi nagykoncertjén már domborodott a pocakom az estélyi ruhában, így bárki láthatta, hogy várandós vagyok. Alig győztem a jókívánságokat megköszönni" – emlékezett vissza lapunknak Edit.

 

"A pici remekül fejlődik, és a párommal megegyeztünk abban, hogy a nemét nem szeretnénk előre tudni, hiszen úgy még nagyobb a babavárás öröme, ha azt csak a születésénél tudjuk meg. Apás szülésre készülünk, hiszen együtt szeretnénk átélni életünk legszebb pillanatát, és ha lehet, természetes úton szeretném világra hozni a gyermekünket" – mondta Edit, aki olyan összetartó, szerető családban nőtt fel, amelyben mindannyiuk lételeme a zene. Az énekesnő férje, Dráfi Kálmán hegedűművész, a születendő kicsi így már most is muzsikát hallhat. A család izgalommal várja a májusban születendő babát.

 

A történet folytatásáért kattintson erre a hivatkozásra: Blikk.hu!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: