2015-11-09 17:29:01• hírek • Szatmar.ro

Apám megmondja - Ne hagyd ki a nevettető Maksa-előadást!

Még kaphatók jegyek Maksa Zoltán, a legendás humorista vadonatúj önálló estjére. November 11-én 19 órai kezdettel ugyanis Sárközújlakon, a lakodalmas teremben lép fel a magyar humor immár több évtizede koronázatlan királya és a legnevettetőbb híradósa.

Maksa Zoltán a legfrisebb, Apám, megmondja! című műsorának keretében egy egyszerű parasztfiú bőrébe bújik. Így, a szokásosan közérthető, trágárságtól és politikától mentes módon mesél hétköznapjainkról, személyes élményeiről, s próbálja a humor nyelvén láttatni életünk mindig meglévő vidám pillanatait...

A megújulásra mindig képes humorista munkásságát a humor-szakma már a saját Nobel-díjával, a Karinthy-gyűrűvel is elismerte. Pályája előadóként az 1990-es Humorfesztiválon indult, ahol az egyik fődíjat is sikerült elnyernie. Aztán következett 1991-ben az éveken keresztül rendszeresen jelentkező Maksa-híradó, mellette és utána pedig rengeteg tévés és rádiós műsor és számtalan fellépés.

Tehetségét mutatja, hogy sok kortársával ellentétben nem dobta be a törölközőt, amikor kitört a stand-up őrület, hanem panaszkodás és fanyalgás helyett képes volt alkalmazkodni az új trendhez. Így lehet korunk egyik legnagyobb stand-up komikusa, akit a fiatal üstökösök is tisztelnek, elismernek.

A stand-up estre a belépő egységesen 15 lejbe kerül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: