2015-01-30 15:36:02• hírek • Kovács Artúr

Apa a fiát, unoka a nagymamát verte

Illusztráció
Illusztráció

Komoly sérüléseket szenvedtek a csütörtöki családon belüli erőszak áldozatai. Mindketten kórházba kerültek, az elkövetők ellen eljárás indult.

Ákoson egy családi megbeszélés alkalmával eldurvult vita során verekedett össze egy apa a fiával. Az incidens előtt mindketten alkoholt fogyasztottak, majd összetűzésbe keveredtek, azonban a 28 éves F. Alexandru alul maradt. A fiatalember jelentkezett a helyi orvosi rendelőben, ám sérüléseinek súlyossága miatt a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi osztályán kötött ki. A helyi hatóságok megállapították, hogy F. Sándor, a 47 éves édesapa megpofozta majd ököllel komoly sérüléseket okozott fiának. A rendőrség nyomozást indított ellene családon belüli erőszak vádjával.

Sajnos, nem ez volt az egyedüli családon belüli erőszak a csütörtöki nap során. Egy 74 éves nagykárolyi idős asszonyt saját unokája bántalmazott. B. Elisabeta az 112-es segélyhívó számon kért segítséget. A hatóság megállapította hogy B. Kristopher, 21 éves, szintén nagykárolyi lakos ököllel bántalmazta nagymamáját, többször mellkason és hátba rúgta, majd dühében a ház ablakait kezdte betörni. A fiatal ellen testi sértés és rongálás vádjával indult eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: