2010-06-09 16:15:17• hírek • Szatmar.ro

A-osztályos marad az asztalitenisz

Az A osztályban bennmaradó együttes várja a jelentkezőket a megyei bajnokságra.

Másodikként végzett a bajnokságban, ezzel pedig bebiztosította A osztályos (ami a második értékosztálynak felel meg) tagságát a Szatmárnémeti Vointa/Sportlíceum asztalitenisz csapata, miután a városunkban megrendezett utolsó fordulóban nem talált legyőzőre.

Az Olimpia-stadion egyik termében rendezett viadalon a szatmáriak előbb 9-8 arányban legyőzték a Medgyesi Gaz Metant, majd pedig 9-1-re Jászvásári Polit. A negyedik résztvevő, a Drobeta Turnu Severin nem jelent meg a tornán. A szatmári együttes győzelmeit egyesben Marius Gherghel (7 győzelem), Kocsán Attila (4), Adrian Şerban (3) és Liviu Paşca (2) szerezték, míg a Gherghel-Kocsán kettős mindkét párosmeccsét megnyerte.

A bajnokságban a Medgyes végzett az első, a Szatmárnémeti a második helyen, így ők kiharcolták a bennmaradást, míg a Poli és a Turnu Severin kiesett.

„Gratulálok a fiúknak az egész évi teljesítményért, és köszönöm a támogatóknak, hogy mellettünk voltak. Sajnos a város vezetése nem támogatott, pedig mi is az A ligában szerepelünk. Örülök annak, hogy bennmaradtunk ebben az osztályban, és remélem a következő idényben több szponzorunk is lesz", nyilatkozta Ioan Gherghel edző, aki külön megköszönte Ioan Ghere elnök valamint a Backerei Fastus és a Vivaldi támogatását.

Gherghel ezt követően felhívta a figyelmet, hogy a klub továbbra is várja a három fős csapatok jelentkezését a megyei bajnokság viadalaira: nevezési díj 500 lej/csapat.

A mester megjegyezte, az egyesület terme amatőrök számára is elérhető, a bérleti díj havi 40 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: