2010-11-11 14:16:41• hírek • Tóth Klarissz

Rajtol a Szatmár.ro Baba-mama szépségverseny

Keressük a legtutibb baba-mama párost. Szólj a Mamidnak, nevezzetek be Ti is, kérd meg a Papit, készítsen egy remek fotót anyudról és rólad!

Egy édesanya legnagyobb büszkesége a mindennél jobban féltett és szeretett csemetéje. A baba-mama egymásra hangolódás már az anyaméhben elkezdődik, ennek a különleges kapcsolatnak az ápolása pedig a gyermek első életéveiben különösen fontos. Ez a meghitt intimitás a családi fotókon is visszaköszön. Szinte nincs is olyan szülő, aki ne örökítette volna meg gyermeke egy-egy huncut, durcis vagy önfeledten kacarászó pillanatát. Természetes, hogy minden édesanya saját gyermekét tartja a legszebbnek, ezért a legtöbben előszeretettel nevezik be csöppségüket különböző szépségversenyekre.

Ha tehetné, minden bizonnyal sok gyerkőc is szívesen benevezés mamiját egy szépségversenyre. Itt a lehetőség, csak élni kell vele. A Szatmár.ro kreatív csapata még karácsonyt megelőzően szeretne kedveskedni azoknak a szülőknek, akik szívesen bemutatnák gyerkőcüket hírportálunk olvasóinak is, ráadásul ezért cserébe értékes nyereményekben is részesülhetnek.

Részvételi feltételek

Várjuk 0-2 éves korig azon szatmári és Szatmár megyei babák (1024x768 pixeles, nem mobiltelefonnal készített) fotóit, amelyen az anyukával együtt szerepelnek: lehet egy elkapott életkép, közös hancúrozás vagy szunyókálás, a lényeg, hogy a fotó a baba és az édesanya közötti szoros kapcsolatot minél élethűbben tükrözze. A beérkezett fotók közül olvasóink szavazataik által döntik el, melyik három baba-mama páros részesüljön a nyereményekben. A fotókat teljes név, életkor, cím és telefonszám feltüntetésével a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várjuk. Győzd meg olvasóinkat arról, hogy együtt Ti alkotjátok Szatmár megye legtutibb baba-mama párosát. A szépségversenyre kizárólag azokat a fotókat fogadjuk el, melyek jó minőségűek és a részvételi szabálynak megfelelnek.

Nevezni november 11-28. között lehet, a szavazás november 29 és december 12. között zajlik, az eredményhirdetésre pedig december 13-án kerül sor.

Díjak

I. Helyezett

Egy 4 személyre szóló, 3 napos családi hétvége A Ceglédi Best Western Hotel Aquarell Wellness Szállodában, svédasztalos reggelivel és vacsorával , élményfürdő, pezsgőfürdő, szaunák és fitness terem korlátlan használatával.

II. Helyezett

A Baby Trend online áruház 300 Lej értékű vásárlási utalványa.

III. Helyezett

A Green Baby Online bolt 200 Lej értékű ajándékcsomagja.

Szólj a Mamidnak és nevezzetek be Ti is! Sok sikert kívánunk mindenkinek!


Keressük a legtutibb baba-mama párost

Keressük a legtutibb baba-mama párost


Támogatóink:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: