2012-05-31 09:50:24• hírek • Blikk.hu

Anyukája tiltja, de Andi férjhez megy

Áll a bál Szakos Andrea családjában. A Megasztár ezüstérmese és szülei között egyre nagyobb a szakadék, az énekesnő édesanyja szerint ennek egyetlenegy oka van, mégpedig Andrea kedvese, Gergő.

A fiatalembert finoman szólva nem kedveli a Szakos família, Andi anyja, Margó szerint a fiú mindent elkövet, hogy távol tartsa tőlük a lányukat. Ez úgy tűnik, sikerül is, a család ugyanis az újságból tudta meg, hogy Andi és Gergő eljegyezték egymást.

- Mi szombat hajnal óta nem beszéltünk Andival, az újságból és a tévéből tudtuk meg, hogy Gergő már a vőlegénye. Csak az érdekes, hogy tőlünk tuti nem kérte meg, mert mi nem adtuk volna. Előbb ölném meg - hangzottak az elkeseredett szavak Margó szájából, aki szerint ahogy Andi az utóbbi időben viselkedik, az köszönő viszonyban sincs azzal a lánnyal, aki nekiindult a kisvárosból Budapestre szerencsét próbálni.

Szakos Andrea több mint egy éve van együtt a fiúval, úgy gondolja, benne megtalálta azt az embert, akit keresett, ezért akár a családjával is szembemegy ezért a boldogságért. Az énekesnő a Megasztár fináléja óta adott összes interjúban már nemcsak a barátjaként, hanem a vőlegényeként emlegeti szerelmét, amely komoly megrökönyödést váltott ki a családból. Ők ugyanis a kezdetektől fogva ágálnak a fiú ellen, Margó többször is kifejtette, hogy nem tartja Andihoz méltónak a fiút. Ez a verseny alatt is sok feszültséget okozott a lánynak.

- Az ő élete, úgy b...a el, ahogy akarja, én már belefáradtam ebbe. Most tudtam meg azt is, hogy a hét végén itthon volt Tiszavasváriban, mégse jött haza. Pedig Ger­gőék a szemben lévő házban laknak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: