2013-06-05 09:52:27• hírek • Blikk.hu

Anyja lakása is rámegy Ganxsta hitelére

Továbbra is hatalmas adósságban úszik Ganxsta Zolee, de információnk szerint a házára felvett svájcifrank-alapú - azóta bedőlt - hitelt nyögő rapper minden követ megmozgat, hogy enyhítsen anyagi terhein.

A hitel felvételekor édesapja, Zana József vállalt kezességet, és fia érdekében engedte, hogy jelzáloggal terheljék ingatlanát, amit már vinne a pénzintézet, ezért most már Zolee édesanyja lakására is szükség van a meneküléshez.

A Kossuth-díjas Kassai Ilona  egy 13. kerületi két és félszobás panellakásban él, amit adott esetben eladásra kínálnak annak érdekében, hogy az azért kapott összeget betolják Ganxsta hitelébe. Egy ekkora panelért manapság 10 milliót sem lehet kapni a piacon, a rapper adóssága viszont az egekbe szökött: Zolee hét évvel ezelőtt 30 milliót vett fel svájcifrank-alapú hitelben, amelyből hiába törlesztett vissza 16 milliót, az árfolyam miatt ez jelenleg úgy 50 milliós hátralékot jelent.

- Szerencsére több lehetőség van, de korai lenne bármit is mondani, mert az ilyesmit nagyon körültekintően kell intézni, és egyelőre nincs megoldásunk a helyzetre. Természetesen minden lehetséges módon segítek a fiamon és a családján, ha tehetem - mondta a szakmában Médikének becézett Kossuth-díjas művésznő, Zolee édesanyja.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: