2009-04-03 15:43:04• hírek • Parajdi Andrea

Anyakönyvi statisztika

A Szatmárnémeti Anyakönyvi Hivatal közzétette márciusi aktivitását, amelyben a kiállított keresztlevelekről, halotti bizonyítványokról, házasságlevelekről és válási dokumentumokról készítettek statisztikát.

Márciusba összesen 189 születési bizonyítványt bocsájtott ki a Szatmárnémeti Anyakönyvi Hivatal, tíz kisbaba külföldön jött a világra. Házassági levélből 26-ot állítottak ki, amelyek közül négy pár külföldön tartotta esküvőjét. Az elmúlt hónapban 148 halotti bizonyítvány kibocsájtására volt szükség, egy haláleset külföldön történt. Márciusban továbbá 16 válást igazoló okiratot is kiállítottak.

Tizenkét kérést regisztráltak fiatal házasok részéről, akik a törvény által nekik járó 200 eurót kérvényezték. Ezek mellett pedig 7 olyan kérvényt is leadtak az Anyakönyi Hivatalnál, amelyek 500 lejt igényelnek, az ötven éves házasok számára.

A Szatmárnémeti Anyakönyvi Hivatal márciusban 5372 lejt gyűjtött be a megrongálódott okmányok után kirótt büntetésekből, illetve a házasságkötéskor fizetendő illetékekből.

A beszámolóból egyébként kiderül, hogy a 2009-es év első három hónapjában 624 keresztlevelet, 97 házassági levelet és 473 halotti bizonyítványt adtak ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: