2009-04-03 20:15:10• hírek • Szatmár.ro

Jól sikerült Kölcsey napok

Csütörtökön és pénteken zajlottak az idei Kölcsey napok. A csütörtöki naphoz hasonlóan, a pénteken jó is hangulat volt.

Ezen a napon a sportté, a szórakozásé volt a főszerep. A délutáni órákban tanár-diák kosárlabda mérkőzés zajlott, majd pedig foci és kosárlabda meccsek.  A pincében asztalitenisz bajnokság, az udvaron pedig sakkverseny került megrendezésre, mely késő délutánig eltartott. Ezen kívül a „bicajosok" is megmutathatták tehetségüket diáktársaiknak.

 

A programban változás állt be, ezért a díszteremben szervezett műsort két órával hamarabb tartották meg. Elsőként a főgimnázium diákszínjátszó csoportja lépett színpadra Visszakérem az iskolapénzt című előadásukkal. A közönség tapssal jutalmazta a fellépőket, akik egy igazán diákközönségnek való, humorral tűzdelt produkciót adtak elő.

Ez után a Kölcsey Ferenc Főgimnázium veszprémi testvériskolájának diákjai léptek színpadra, a kórus gregorián énekeket adott elő, illetve fuvoláztak, egy operett részlet is felcsendült. A színpadi műsort társastánc produkció és a Bokréta néptánccsoport fellépése tette változatossá.

Zárásképpen az önfeledt szórakozásé volt a főszerep, ugyanis több órás karaoke verseny zajlott a díszteremben, melyre bárki benevezhetett.

A díszterem zsúfolásig megtelt diákokkal

Visszakérem az iskolapénzt - színpadon a főgimnázium színjátszó csoportja

Jelenet a színdarabból

A sakkverseny késő délutánig tartott

A "bicajozás" is belefért a programba

Társastánc bemutatót is láthattott a közönség

A szegedi testvériskola kórusa

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: