2010-05-02 20:54:01• hírek • Póti Orsolya

Anyák napi műsor a Filharmóniában

Május első vasárnapján anyák napi műsorral kedveskedtek édesanyjuknak a Művészeti Iskola diákjai a Dinu Lipatti Filharmóniában.

A Művészeti Iskola, valamint az Aurel Pop Líceum néhány diákja Anyák Napja alkalmából, zenés verses műsorral kedveskedett az anyukáknak és nagymamáknak. A gyönyörű zongoradarabok mellett a diákok költeményeket szavaltak, és meséket adtak elő. A diákokat Kovács Éva, Poor Lili díjas színművésznő és Manfrédi Annamária zongoratanárnő készítette fel, és a hangulatos műsort is ők rendezték.

Blatniczki Dóra Villa Lobos zongoradarabot adott elő, valamint a tehetséges kislány előadásában meghalgathatták Dsida Jenő Hálaadás című versét, valamint A vénleány című magyar népmesét. Szavalatokat hallhattak még Péterfi Anna, Geszti Tímea, Tóth Rudolf és Fehér Ádám előadásában. A diákok többek között Haydn darabot, Rimsky-Korsakov művet és Grieg zongoradarabot adtak elő. A műsort Muncean György Róbert egy Camile Saint-Saens zongoradarabbal zárta. A diákok nem mindennapi előadását a közönség vastappsal díjazta.


Blanitczki Dóra elő adta A Vénleány című népmesét
Blanitczki Dóra elő adta A Vénleány című népmesét



A műsort Muncean Gyögy Róbert zárta
A műsort Muncean Gyögy Róbert zárta



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: