2018-05-10 11:46:44• hírek • Oszkó Viktória

Anyák napi koncert, jótékonyság és kiállítás: sok mindent hoz a Csík zenekar fellépése

Május 12-én este 19:00 órától Szatmárnémetiben, a Dinu Lipatti Filharmóniában zenél a Kossuth-díjas magyar népzenei együttes, a Csík Zenekar.

A rendezvény amellett, hogy minden édesanyának és minden szerető szülőnek szól, jótékonykodásra is lehetőséget ad: ezúttal a zenei kultúra támogatása a cél. A koncert helyszínén kihelyezett urnákba lehet majd elhelyezni az adományokat.


Az összegyűjtött pénzösszeggel a Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezete és a Gyöngyszem Egyesület a Dinu Lipatti Filharmónia kezdeményezését szeretné segíteni, melynek az a célja, hogy Tasnád várost egy jó minőségű zongorával ajándékozza meg.


Egy érdekesség is fogadja majd az érdeklődőket a helyszínen. "Sorsfordító nők az elmúlt 100 évben" címmel szervez ugyanis kiállítást az országos RMDSZ Nőszervezet, mely program célja az, hogy értéket mutasson fel a jövő nemzedékének. A Szatmár Megyei Nőszervezet Győrbíró Csilla Emese  református vallástanárnő, egyben szakmódszertani előadó munkásságára építi a kezdeményezést, akinek közösségépítő szolgálata példaértékű lehet mindannyiunk számára.


Győrbíró Csilla Emese sokoldalú egyéniség, aki az elmúlt 40 évben iskolákban és gyülekezetekben formálta, tanította és szerette a gyerekeket és teszi ezt ma is fáradhatatlanul. Hogy miért? Hivatásból, hiszen úgy érzi, ez az életforma az, amitől teljes az élete.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: