2016-01-10 17:27:17• hírek • Szatmár.ro

Anya és fia fosztott ki egy gépjárművet Pusztadarócon

A rendőrök autófeltörőket, cigarettacsempészt és fatolvajt is azonosítottak a hétvégén.

A rendőrség vasárnap kiadott közleménye szerint január 8-án reggel értesítették őket arról, hogy Pusztadaróc községben 7-éről 8-ára virradó éjszaka ismeretlen tettesek kifosztottak egy autót, amely egy kereskedelmi egység udvarán parkolt. Elvitték belőle a CB-rádiót, a magnót és még az antennakábelt is, ezzel pedig 4500 lejes kárt okoztak a tulajdonosnak. A nyomozást követően kiderült, nagy valószínűséggel a 33 éves M. Ágnes és a fia, a 15 éves M. E. voltak az elkövetők. Az elvitt javakat a rend őrei megtalálták náluk és visszaszolgáltatták azokat a jogos tulajdonosnak. Az ügyben rendőrségi eléjárás indult minősített lopás bűntett elkövetésének alapos gyanújával.

Szintén a hétvégén került rendőrkézre a 38 éves D. Reha Erős, aki 7880 szál Ukrajnából származó cigarettát szállított az autójában, egy házilag kialakított üregben. A férfit cigarettacsempészettel vádolják.

A kisgércei rendőrök azonosították szombaton a 17 éves S. P.-t, aki szekerén több köbméter fát szállított, ám a faanyag származását nem tudta a megfelelő iratokkal igazolni. Kiderült, hogy a fiatal három fát vágott ki engedély nélkül a sárközújlaki erdészet területéről, ezzel 700 lej kárt okozott. A fiatal ellen illegális fakivágás és lopás miatt indult eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: