2006-10-18 15:56:32• hírek • Szatmár.ro

Antal Imre visszatér

 Új műsorral, a "Szeszélyessel" tér vissza Antal Imre a televízió képernyőjére.

Újjászületett Antal Imre. Az az Imruska, aki tegnap délelőtt a sajtó munkatársait fogadta az RTL Klub székházában már nem ugyanaz az ember, aki néhány hete volt. A nemrég még törődött, elesett, beteg Imruska ma ragyog a boldogságtól. A változás nem a patikában kapható csodaszernek köszönhető, hanem annak, hogy a műsorvezető újra dolgozhat: kabaréműsort kapott a kereskedelmi csatornán. - írja a Színes Bulvár Lap.

- Nemrég még úgy éreztem, semmirekellő vagyok - mesélte Imre, akit nagyon megviselt, amikor a Magyar Televízión megszűnt a Szeszélyes Évszakok, belebetegedett abba, hogy dologtalanul peregnek napjai. - Most azonban hihetetlenül boldog vagyok attól, hogy szükség van rám. Lehet, hogy sokan azt kérdezik, mit keres még itt ez a vén trotty, miért nem megy már máshová? Hát nem megyek! - viccelődött a tévés, akinek neve garancia a sikerre. Így érzi legalábbis az RTL Klub, amely főműsoridőben sugározza a nagy visszatérést.

- Biztosak vagyunk abban, hogy sikeres lesz a műsor, amelyet egy ilyen egyéniség vezet - magyarázta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. - Az első adást november 2-án, csütörtökön, főműsoridőban sugározzuk. Ez nem a régi Szeszélyes Évszakok, megváltozik a  műsor stuktúrája, és képi világa. A régi Antal Imrével - tette hozzá Kolosi, aki azt is elárulta, hogy nemcsak egy adást szeretnének készíteni, hosszútávú terveik vannak a művésszel, aki csütörtökönként Fábry  Sándort és Gálvölgyi Jánost váltja majd a képernyőn.

Imre mellett az egykori Szeszélyes Évszakok sztárjai és fiatal tehetségek is feltűnnek majd. Forgács Gábor, Tahi-Tóth László, Besenczy Árpád, Magyar Attila, Maksa Zoltán, Karácsony Zoltán, Beleznay Endre, Erdei Sándor, azaz Rocker Zsolti, Kopasz Piroska valamint a csinos szőke modell, Kaczér Mónika is szerepet kap.

Antal Imrénél talán csak társa és barátja, Jenei József volt izgatottabb, fel-alá járkálva szorított  Imrus sikeréért.

- Erről álmodott - mondta könnybe lábadt szemmel Józsi. - Ő itt érzi otthon magát. A tévé az élete!

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: