2006-03-29 17:35:18• hírek • Szatmár.ro

Antal Imre felépült

A népszerű tévés és humorista teljesen felépült, így elhagyhatta a magánklinikát

Antal Imre, az ország talán legismertebb humoristája teljesen felépült. Elhagyhatta a telki magánklinikát, ahol február eleje óta pihent, és készült a visszatérésre. Jelenleg egy normafai gyógycentrum lakója, a környéken sétál, élvezi a környék szépségét, és járja a hegyeket, mezőket. Mindenki Imrusa azonban hamarosan azonban vidékre költözik. Nem is akárhová, hanem egykori szülőfalujába, az azóta várossá lett Hódmezővásárhelyre.

-Eleinte ott is különböző utókezeléseknek vetik majd alá, hogy teljesen formába hozzák, később azonban ott is marad majd, legalábbis ideje nagy részében - nyilatkozta a népszerű tévés személyi asszisztense, aki elmondta: az önkormányzat felajánlott egy vendégházat híres szülöttének, aki azt meghatódva el is fogadta. Mivel azonban sem az egészségének, sem a lelkének nem tenne jót a magány, Erika, az asszisztens társról is gondoskodott Imre számára.

-Egy korabeli idős hölgyet találtam neki, aki minden idejében tud vele törődni. Ráadásul neki sincs családja, így jól megértik majd egymást - fogalmazott. Antal Imre, aki hosszú idő után a Szeszélyes Humorfesztivál zsűritagjaként tért vissza szeretett közönségéhez, nagy meglepetésre készül. Mikor az egyik bulvárlap erről faggatta a művészt, sokat sejtetően csak ennyit mondott:

-Nem járok énektanárhoz, de képzem a hangomat. Hamarosan dalra fakadok!

 ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: