2011-12-06 08:40:48• hírek • www.blikk.hu

Annamari örökbe adta 3 éves kislányát

A VV legutóbbi kiesőjének kislánya így boldogabb lehet, mint ha velük maradt volna.

Szörnyű titkot hordozott magában a villa fura lánya. Annamari, aki vasárnap este csalódottan hagyta el a villát, megdöbbenve szembesült a külvilággal. Számított ugyan arra, hogy múltja nem maradhat titokban, ennek ellenére rosszul érintette, ami kint várta.

– Nem akarom letagadni, hogy van egy lányom, de amíg valaki nem tudja az okát, hogy miért adtam örökbe, addig ne ítélkezzen. Én mindent megtettem, három éven keresztül neveltem, szerettem, sőt a mai napig nagyon szeretem, de a legokosabb döntés, amit tehettem, az örökbeadás volt – mondta a Blikknek Annamari, akinek nem telik el úgy pillanata, hogy ne jutna eszébe gyermeke, akiről korábban annyit lehetett tudni, hogy csecsemőként, születése után adta örökbe Annamari.

– A mosolya, a hangja, a gyönyörű kis arca folyamatosan előttem van, de szülői önzés lett volna, ha magamnál tartom. Az édesapjával közösen neveltük, akit viszont már három éve nem is láttam – magyarázta Annamari. – Koraszülöttként jött a világra, azt hittük, hogy oxigénhiánnyal, mivel másfél évig még csak nem is állt a lábára. Én folyamatosan gyógytornára jártam vele, de az évek alatt szerencsére kiderült, hogy makkegészséges, és remélem, a döntésemnek köszönhetően boldog is lesz – tette hozzá az édesanya, aki tudja, hogy kikhez került a kislánya, de az ő érdekében nem szeretné felkeresni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: