2018-08-04 11:24:22• hírek • Oszkó Viktória

Angolul, németül, netán oroszul tanulnál? Itt a lehetőség!

A Hans Lindner Alapítvány szeptember hónappal kezdődően magyar, angol, német és orosz nyelvi kurzusokat indít Szatmárnémetiben.

Régi álmod, hogy elkezdj németül tanulni? Mindig is jól jött volna egy kis angol nyelvtudás a munkádhoz, csak nem volt alkalmad belevágni? Szeretnél megtanulni cirill betűkkel írni és a világ egyik legkarakteresebb nyelvén megszólalni? Ne habozz, szemezgess a kínálkozó lehetőségek közül!


Angol és német nyelvből kezdő és haladó kurzusok is indulnak 2018 szeptemberében az alapítvány székhelyén, a Ceahlaului utca 38. szám alatt. Orosz nyelvtanfolyamra most csak azok jelentkezzenek, akik az alapok elsajátításával szeretnék kezdeni a nyelvtanulást!


A kurzusok időtartama mindhárom nyelv esetén 40 óra, a beiratkozási határidő augusztus 31. Érdeklődni, a lehetőségekről tájékozódni a 0261-715136 -os telefonszámon lehet és érdemes!


A Hans Lindner Alapítvány tevékenységeiről és programjairól részletes információ, képgaléria is elérhető az alábbi linkre kattintva. Ha kedvet kaptál, ne várj tovább, ne szalassz el egyetlen lehetőséget sem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: