2015-07-20 14:18:51• hírek • Szatmar.ro

Angol tábor Hadadon

A Szatmárnémeti MADISZ angol tábort szervez augusztus 3-9. között Hadadon, 8-15 év közötti gyerekek és fiatalok számára.

A táborban a tanárok az interaktivitásra, gyakorlatiasságra és beszéltetésre törekszenek. 8-10 fős csoportokban, tudásszintnek megfelelő módon tanítják az angol nyelvet. Az angol órák száma naponta 4 óra. Napközben vetélkedő, sporttevékenység és kézműves foglalkozás várja a táborlakókat.

A résztvevők bizonyos kedvezményeket is igénybe vehetnek: 2 gyermek esetén 10% kedvezmény a második gyermek után fizetendő díjból; 2 táborban résztvevő gyermek esetén 10% kedvezmény a második tábor díjából; szervezett csoportok (10 fő) esetén 1 fő (általában a kísérő, a 11-ik) tábori díját elengedjük. A kedvezmények nem összevonhatók! Egy gyermek egyféle kedvezményt vehet igénybe.

A tábor résztvevőinek egészségügyi igazolásra van szükségük!

Jelentkezni a Szatmárnémeti MADISZ honlapján www.madisz.datec.ro lehet a  Jelentkezési Lap aktív oldalon. További információ: a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyása esetén visszahívjuk Önöket), a madisz90@gmail.com email címen, vagy személyesen július 31-ig a Szatmárnémeti MADISZ irodában (M. Viteazu utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: