2018-12-07 08:56:31• hírek • Nagy Tímea

Angol, orosz, német és magyar nyelvkurzusokat indít a Hans Lindner Alapítvány

Foto: antsremovals.co.uk
Foto: antsremovals.co.uk

A német, az angol, az orosz mellett idén télen a magyar nyelv elsajátítását is lehetővé teszi a Hans Lindner Alapítvány a január közepén induló nyeltanfolyamokon.

A tanfolyamok 40 órásak. Kis csoportos foglalkozásokon vesznek részt a jelentkezők, így a helyek száma korlátozott. Erre azért van szükség, hogy a  tanár a résztvevőkkel az órák keretében indivituális szinten is foglalkozhasson, ez pedig a tananyag érthető és hatékony átadását segíti elő.

 

A januárban  induló csoportok teljesen kezdő (A1) és haladó (A2) szinten ismerkednek a nyelvek szépségeivel. A 40 órás szakasz után, igény szerint, középhaladó vagy haladó osztály is indítható. A nyelvórákat hétköznap késő délutáni időpontokban tartják.

 

A jelentkezési határidő 2018. december 17. A beiratkozás személyesen, az alapítvány székhelyén a Zárda utca (Ceahlaului) 38. szám alatt vagy online lehetséges. Bővebb információért hívja a 0261-715136 -os telefonszámot.

 

A kezdő orosz tanfolyam az ősszel indult útjára. Ezen nem csak szatmárnémeti jelentkezők vettek részt, több megyei településről is ingáznak a résztvevők. Az angol és a német nyelvi tanfolyamok folyamatosan indulnak, nem csak alapszintű, hanem középhaladó kurzusokra is leadhatják a jelentkezésüket az érdeklődők.

 

A nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban keresse bátran az alapítvány munkatársait a fent megadott elérhetőségek bármelyikén! A tudás a legjobb befektetés. A Hans Lindner Alapítvány ebben most partnere lehet. Fordítson  Ön is időt a nyelvi ismereteinek elmélyítésére!

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: