2018-06-18 11:26:58• hírek • Szatmár.ro

Angol nyelvtábor a Kentaur Lovastanyán

A Kentaur Lovastanyán angol nyelvtábor kerül megszervezésre júlis 8. és 13. között, melyre nagy szeretettel várnak minden játékra és tanulásra kapható, 7 és 13 év közötti gyerkőcöt.

Az egyhetes táborozás során a gyerekeknek lehetőségük lesz angol nyelven zajló beszélgetésekben, játékokban, szabadidős foglalkozásokban, csapatjátékokban, vetélkedőkön részt venni, de táborhoz híven lesz igazi tűzijáték is.
 

Hogy a gyerekek még közelebb kerüljenek a nyelvhez, két Mexikóból érkező önkéntes lesz a segítségükre: Emilio, aki 20 éves, és Fernanda, aki 22. A két fiatal biztosítja a folyamatosan angol nyelven zajló beszélgetést a szabadidős és didaktikai tevékenységek alatt, de részt vehetnek majd napi 4 angol órán is, melyet helyi angoltanárok fognak tartani.
 

A táborozás egy gyerek esetén 700 lejbe kerül, ez az összeg magába foglalja az éjszakai szállást hatágyas, saját fürdővel rendelkező szobákban, étkeztetést (reggeli, ebéd, vacsora és két uzsonna), angol nyelven zajló tevékenységeket. Felár ellenében lovaglásra is van lehetőség. A beiratkozáskor 300 lej előleget kell fizetni, ezzel biztosítva a gyerek helyét a programon. A táborban 26 gyerek vehet részt, érdemes tehát sietni, hiszen a helyek elfoglalása beiratkozási sorrendben történik. A szállás a tábor első napján 17.00 órától vehető igénybe (az első étkezés a vacsora), a szoba átadása pedig utolsó nap 15.00 órakor történik.
 

A szervezők nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt. További információk és jelentkezés: Pop Olivia 0726 666 080, Bodnár Ágota 0742 071 696, illetve a Kentaur Lovastanya honlapján, melyet ide kattintva lehet elérni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: