2012-07-06 13:20:27• hírek • Póti Orsolya

Angol és anyanyelvi táborokat szervez a MADISZ

A Szatmárnémeti MADISZ nyelvtáborokba invitálja a kisiskolás és a gimnazista diákokat augusztus 6-12. között. A Gyermek Angol Nyelvtábort immár nyolcadik alkalommal, míg az anyanyelvi tábort harmadik alkalommal rendezi meg a szervezet.

A MADISZ augusztus 6-12. között szervezi meg a XIII. Gyermek Angol Nyelvtábort V-VIII. (11-14 év) osztályos gyermekek számára Hadadon, a Degenfeld kastélyban. Párhuzamosan az angol nyelvtáborral, ugyanazon a helyszínen, anyanyelvi tábort is szerveznek az I-IV. osztályosok számára.

Az angol nyelvtábor oktatói Szatmár megyei nyelvtanárok, akik oktatás közben a hangsúlyt a beszélt angol nyelvre fektetik. Az angol nyelvórák száma naponta 4 tanóra, délelőtt 2,5 és délután 1,5 óra. Napközben a résztvevők vetélkedőkön, sporttevékenységeken, csapat és személyiség fejlesztő képzéseken vehetnek részt.

A III. Gyermek Anyanyelvi Tábort I-IV. osztályos gyermekek számára szintén a Degenfeld kastélyban zajlik. A szervezet a kor igényeire válaszul (számítógépek, internet, stb.) szeretné megerősíteni a felnövekvő fiatal társadalom anyanyelvi gyökereit. Kitűnő szakemberek irányítása mellett, drámapedagógiai módszerekkel kívánja megszerettetni anyanyelvünket a résztvevő gyermekekkel.

A legtöbb kisiskolás gondolatait nem tudja szavakban leképezni, fantáziája sekély, fejletlen, mert a tévéből és interneten kész képeket kap, félszavakban beszél, nincs szókincse. Hiányzik gyermeki életéből a meseolvasás. A játékos oktatás közben a tanárok a hangsúlyt az irodalmi szókincs kialakítására fektetik. Az egész napos játék részei a vetélkedők, sporttevékenységek és kirándulások. Korhatár 7-10 év (befejezett I. és IV. osztály közöttiek).

A szervezők az oktatáson és a tábori programon kívül napi 3 étkezést, szállást, tisztálkodási lehetőséget biztosítanak.

Az érdeklődők bővebb felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak: délután 18.00-21.00 órák között személyesen és a 0261-710810 (üzenetrögzítő, név, telefonszám meghagyása esetén visszahívják) telefonszámon valamint a madisz90@gmail.com emailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: