2008-05-03 10:41:54• hírek • Czinzel László

Angelina Jolie drogozós videófelvétele

 Hetvenezer dollárt kér a tulajdonos a szalagért, amin a színésznő barátaival drogokat használ.

Jelentősen visszavetheti Angelina Jolie ENSZ-békenagykövet és A-listás hollywoodi színésznő főállású gyermek- és világmegmentői imidzsét, ha valóban napvilágra kerül az a felvétel, ami fiatalkori drogozós élményeit örökíti meg. Feltéve, hogy valóban létezik.

A National Enquirer bejelentette, valaki 70 ezer dollárért felajánlott nekik egy 90-es évek elején készült felvételt, amelyen a fiatal, még ismeretlen színésznőnek számító Jolie először két csík kokaint szív fel, majd alufólián melegített heroin gőzét szippantja be. A színésznő barátaival látható a filmen. A lap informátora szerint a felvétel a 90-es években készülhetett, közvetlenül azelőtt, hogy Angelina befutott volna a Gia című filmjével és Oscart kapott volna a Girl, Interrupted-ért.

A színésznő szóvivője egyelőre nem szólalt meg az ügyben, de jelenleg még a videó létezése is kérdéses, mivel a neten még sehol nem található belőle részlet vagy ajánló; ugyanakkor teljesen elképzelhető a feltűnése. Jolie ugyanis soha nem titkolta, sőt - anyósa szerint túlságosan gyakran - nyíltan beismerte, hogy fiatalkorában szinte mindenfajta drogot kipróbált. "Használtam kokaint, heroint, ecstasyt, LSD-t, mindent. A heroint gyűlölöm, mert teljesen elvarázsol. Nem tudok ellenállni neki, de most már egyáltalán nem fogok élni vele" - mondta el tavaly a Hollywoodragnek.

velvet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: