2008-02-16 19:22:11• hírek • Anna Szelényi

Angelina Jolie a világ legszebb ajkainak birtokosa

Legalábbis ez derül ki egy plasztikai sebészet által készített felmérésből.(video)

A szépészeti beavatkozásokat igénybevevők nagy többsége szerint, Angelina Jolie-nak vannak a legszebb ajkai a világon, derül ki egy az Amerikai Egyesült Államokban végzett felmérésből.

{youtube}6kamH4XymBY{/youtube}

A felmérés szerint továbbá Katie Holmes-nak vannak a legszebb szemei, és a legszebb testet pedig Jessica Biel tudhatta magáénak.



A három színésznő fizikai adottságaik függvényében az első helyezést érték el a "Hollywood's Hottest Looks" nevet viselő felmérésben, amelyet a beverly hills-i Plasztikai Sebészeti Intézet páciensei körében végeztek.



 

A megkérdezettek szerint a legszebb orra Katherine Heigl-nek van, a legszebb arcforma Keira Knightley-é, és a legszebb bőre pedig Paris Hilton-nak van.


Ami az erősebbik nemet illeti, Leonardo DiCaprionak van a legszebb orra, a legszebb test birtokosa a futballsztár, David Beckham, az új James Bond, Daniel Craig pedig a legszebb kék szemeket tudhatja magáénak.


A megkérdezettek továbbá úgy gondolják, hogy a legszebb arcforma George Clooney-hoz tartozik, Matt Damon pedig a legszebbnek kikiáltott ajkaival áll az elsők között.



Sz.A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: