2007-05-25 23:00:15• hírek • Szatmár.ro

Anett és Ágica a Playboyban

nagianett1Az egykori villalakók, Ágica és Anett a szexi fotókon együtt domborít.
Ámulnak-bámulnak majd azok, akik kinyitják a legújabb Playboy-t. A férfimagazin hasábjain ugyanis meglehetősen buja pozícióban láthatók az egykori villa-lányok, Anett és Ágica! A valóságshow két méltán legdögösebb csaja megmutatja, amit nem szégyell...ráadásul alaposan összegabalyodva!

A lányoknak azért okozott némi meglepetést a fotózás...

- Eredetileg úgy volt, hogy engem fotóznak egyedül - mondta Anett. - Csak később, Radnai Péter főszerkesztőnek jutott eszébe, hogy mi lenne, ha Ágica is csatlakozna hozzánk. Először fura volt a gondolat, mert a legjobb barátnőimmel sem szoktam együtt meztelenkedni, Ágival azonban már a villában rákényszerültünk erre. Akkor csak két zuhanyozó volt mindannyiunkra, és mivel mi jóban voltunk, együtt jártunk fürdeni is. Így azt gondoltam, ha valakivel együtt kell szerepelnem, akkor az csak ő lehet.

A feloldódás tehát nem ment olyan egyszerűen - ráadásul a stáb és a tévé jelenléte is bezavart a lányoknak. "Nagyon figyeltünk, hogy még véletlenül se legyen leszbikus hatása az anyagnak - tette hozzá Anett. - Az első beállításnál, a díványon volt bennünk feszültség, nagyon fura volt, ahogy összeért a mellünk."

Hogy a végén mégis feloldódtak a csajok, arról tanúskodnak a dögös képek...
 
(Blikk információi alapján ma.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: