2019-11-03 09:17:56• hírek • Blikk.hu

Andy Vajna tiszteletére varratott magára tetoválást Vajna Tímea

Nem akármilyen tetoválás díszíti Vajna Tímea csuklóját, a modell-üzletasszony ugyanis éppen elhunyt férje, Andy Vajna miatt varratott magára, így emléke örökre vele marad.
 

Elhunyt férje emlékét őrzi bőrén Vajna Tímea, jóllehet ezt csak most árulta el. A modell-üzletasszony, aki férjét, Andy Vajnát januárban vesztette el, csak nehezen birkózik meg a fájdalommal, amit a filmmogul halála miatt érez. Mint kiderült, enyhülést a lelkének az a tetoválás is hoz, amit Andy Vajna miatt csináltatott.

 

– Évekkel ezelőtt csináltattam a csuklómra ezt a tetoválást. Az egyik kedvenc állatom, a macska látható rajta, amelynek a farka V betűt formáz. V, mint Vajna. Andy nagyon boldog volt, hogy magamra tetováltattam őt. Itthon, Magyarországon készült - mondta a Borsnak Vajna Tímea, aki elárulta: másik tetkója is van.

 

– Nem a csuklómon lévő tetoválás az egyetlen a testemen, van egy az oldalamon is. Az csak egy felirat: Karma. Ennek is nagyon örült Andy, amikor megmutattam neki. A fiának, Justinnak, volt egy kedvenc könyve, a Karma című. Ezt sokat olvasgatta. Hitt az ok-okozat törvényében, vagyis, hogy amit másoknak adunk, azt vissza is kapjuk, legyen az jó vagy rossz. Én is hiszek eb­ben, ezért is tetováltattam ma­gamra a buddhista tanokban szereplő kifejezés - tette hozzá a modell-üzletasszony, aki hozzátette: Andy Vajna mindkét tetoválást örömmel fogadta.

 

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: