2015-12-02 10:55:18• hírek • Blikk.hu

Andy Vajna kivásárolná Sebestyén Balázst

A Blikk megtudta, hogy Andy Vajna a konkurens csatorna több műsorvezetőjét is ki akarja vásárolni, és hogy a célját elérje, képes hatalmas összegeket áldozni.

Miután a filmügyi kormánybiztos kezébe került a TV2, és a tavasszal menesztett RTL Klub-vezért, Dirk Gerkenst kérte fel a csatorna élére, várható volt, hogy megpróbálnak több ismert arcot is átcsábítani magukhoz.

- Hatalmas harc indult a műsorvezetőkért. A TV2 új vezetősége szinte ostromot indított az RTL Klub műsorvezetőiért - nyilatkozta a Blikknek egy a TV2 berkeiben jártas informátor, aki megsúgta: a hadjárat első megkörnyékezett katonája Sebestyén Balázs lehet.

Balázs 12 éve a képernyőn

Amennyiben Vajna sikerrel járna, Balázs egy olyan csatornának fordítana hátat, ahol az elmúlt 12 évben az ország egyik legprofibb és legkedveltebb férfi műsorvezetőjévé válhatott. A Viva TV-től 2003-ban érkezett Balázs a saját talkshow-jával robbant be az RTL Klubon. Ha azonban Vajnának sikerül Balázst becserkésznie, könnyen lehet, hogy a Hungary's Got Talenttel - amelynek december 19-én lesz a fináléja - véget ér a pályafutása az RTL Klubnál.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: