2017-09-27 01:05:28• hírek • Blikk.hu

Andy Vajna Magyarországon forgatná le az új Terminátor filmet

A kör bezárult! Andy Vajna ötvenhatos magyar emigránsként tarolta le Hollywoodot a 84-es Terminátorral, majd hazatért, film­ügyi kormánybiztos lett, és a legyőzhetetlen kiborg most követi.

Ez akár egy sci-fi forgatókönyve is lehetne, de valóban nagyon valószínű, hogy a kultikus mozisorozat hatodik szuperprodukciója Magyarországon készül. A Blikk információi szerint már ácsolják a díszleteket a rákospalotai Origo filmstúdióban.

– Ezek a díszletek próbafelvételhez készülnek, ami valóban azt jelzi, hogy már eldöntötték, itt forgatnak, de még nem merjük elkiabálni, mert a végleges szerződést még nem írták alá – tudta meg a Blikk egy bennfentestől, és természetesen Vajnát is megkeresték.

– Örülnék, hogyha Magyarországon forgatnák a Terminátort, hiszen kiváló stúdióink és szakembereink vannak. Bár a film jogait már korábban eladtam, a Terminátor 2. az egyik kedvenc „gyerekem” – válaszolta diplomatikusan Andy Vajna a Blikk megkeresésére. Az bizonyos, hogy ha a Paramount Pictures zöld utat ad, akkor februárban megérkezik fővárosunkba Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is, mert a kiszivárgott hírek alapján márciusban már kezdik a forgatást. A film előreláthatólag 2019 májusában debütál.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: