2010-08-13 12:27:15• hírek • Póti Orsolya

Ámokfutó cigicsempész

5.000 csomag csempészett cigarettát foglalt le csütörtökön a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség. A csempészett árut egy 35 éves férfi autójában találták meg, aki elmenekült a rendőrség elől, kishíján elütött egy rendőrt is.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség emberei augusztus 12-én ellenőrzési akciót indítottak a csalások, és az illegális dohánytermékek forgalmazásának megelőzése érdekében. Az akció során megpróbáltak megállítani egy, a Burdea kereszteződésnél haladó autót, de a gépjármű sofőrje nem állt meg a törvény embereinek jelzésére.

Az illető nem volt hajlandó kiszállni az autóból: tovább indult, miközben egy szabályosan közlekedő taxisnak ütközött, és egy rendőrt is majdnem elütött. A rendőr megpróbálta megfékezni az autót, rákapaszkodott a csomagtartójára, de ez sem gátolta meg a gépjármű vezetőt a továbbhaladásban. 

A rendőrség üldözőbe vette a gépjárművet, amelyet a 14-es lakónegyed egyik parkolóban találtak meg.  A sofőr menekülni próbált, de a rendőrség emberei azonnal elfogták. Az autót átvizsgálták, és 5.000 doboz ukrán származású cigarettát találtak benne. A jármű vezetőjét, a 35 éves Z. Cristian szatmári lakost letartóztatták, és eljárást indítottak ellene.


5.000 doboz csempészett cigarettát találtak az autóban
5.000 doboz csempészett cigarettát találtak az autóban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: