2015-10-25 03:38:33• hírek • Kocsis Zoltán

Amikor már a családapa is beint...

Szokatlanul hosszú autósor gyűlt fel szombat délután a Hegyi (Lucian Blaga) úton két héttel ezelőtt kihelyezett közlekedési lámpánál. Azt vélhetően már valamennyi, az útvonalat gyakran használó autós megállapította, hogy balra, a Nagy Lajos (C.A. Rosetti) utcára szinte lehetetlen lefordulni - ezúttal azonban nem (csak) ez okozta a dugót.

A lámpa előtt ugyanis néhány munkás meglehetősen kedélyesen festegette fel az új forgalmi jeleket az útburkolatra. Vödörrel, simítóval, ahogy azt kell. Közben pedig a szélső sáv több órán keresztül gyakorlatilag megbénult!

Az autósor pedig folyamatosan nőtt! Elérte, majd meghaladta az Independentei utca előtti körforgalmat. Ezzel együtt pedig az autósok türelme egyre fogyott. Egyre több lett az ideges dudálás, az egyik dühös családapa pedig indulatosan be is mutatta középső ujját a kedélyesen dolgozgatóknak.

Az egy dolog, hogy a hátulsó széken ülő gyerek előtt nem biztos, hogy ez egy követendő magatartás, ám az is biztos, hogy civilizált városban az ilyen munkálatokat nem a legnagyobb forgalomban végzik.

És ez már a sokadik hasonló történet az elmúlt hetekben Szatmárnémetiben...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: