2006-06-03 10:48:45• hírek • Noemi Brigitta Boros

Amíg a búzából kalap lesz

A Szalmakalap-készítők Hagyományőrző Egyesülete (SZKHE) fotópályázatot hirdet.
A Szalmakalap-készítők Hagyományőrző Egyesülete (SZKHE) a kőrispataki Szalmakalap Múzeum 5 éves évfordulója alkalmából fotópályázatot hirdet „Amíg a búzából kalap lesz” címen. A pályázatra korosztálytól függetlenül bárki jelentkezhet, határon innen és túlról.

A pályázatra olyan fotókkal lehet jelentkezni, amelyek a szalmakalappal kapcsolatosak, lehet szalmakalapos portré, szalmakalap egymagában, rongyos és szakadt szalmakalap, vagy akár a szalmakalap értékesítése a piacon.

A fotók beküldési határideje 2006. július 14. Az elbírálásra 2006. július 23-án kerül sor. A nyertes pályázókat a Szalmakalap Múzeum vezetősége telefonon, e-mailben, vagy hagyományos postai levélben értesíti. A pályamunkák ugyanakkor Kőrispatak honlapján (www.korispatak.ro) is megtekinthetők.

A pályázat fődíja: egyhetes kőrispataki nyaralás a Kalap Vendégházban, teljes ellátás, napi három étkezés. Amennyiben a nyertes művész másodmagával érkezne a nyaralásra, négy nap teljes ellátást biztosítanak mindkét fő részére.   A második és harmadik díj ajándékcsomag 100 illetve 50 új lej értékben, amit a Szalmakalap Múzeum postai úton juttat el a nyerteseknek. Ezért kérik a pályázókat, hogy akkor is közöljék velük postai címűket és irányítószámukat, ha e-mail-ben küldik a fotókat.

Különdíj: a FotoPrint (www.fotoprint.ro) jóvoltából 50 darab 10x15-ös fénykép kidolgozása illetve egy póló a nyertes fotóval.

A képeket a következő címekre várják:

e- mail: szkhe@yahoo.com a levél tárgyához kérjük oda írni, hogy fotópályázat.
- postai cím: (románul és magyarul)
Muzeul Pălăriilor de Paie.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: