2008-11-24 13:50:43• hírek • Czinzel László

Amiért Erdei D. István szavazni megy

A választási kampány során nagyon sok helyen, nagyon sok alkalommal hangzott el, miért kell a szavazópolgárnak elmennie szavazni.

Most a jelölteken a sor hogy elmondják, ők miért mennek el szavazni. Erdei D. István, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének ötös körzeti képviselőjelöltje. Ön miért megy el november 30-án szavazni?

Erdei D. István: - 1990-ben, amikor a fiam, Csongor két és fél éves lett, a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy kettőnk közül valaki kezdjen el egy olyan tevékenységet amelyik arra van hivatva, hogy gyermekünknek egy biztosabb jövőt teremtsen. A választás rám esett és a nagyon fiatal RMDSZ-csapathoz csapódtam, hiszen programjában megtaláltam azokat az ígéreteket amelyek megegyeztek az én elképzeléseimmel.

Azóta Csilla lányom is megszületett, így aztán még nagyobb szükség volt a biztos jövőre és - mivel nem csalódtam a Szövetségben -, legkedvesebb virágommá a tulipán lett. 1990 óta gyermekeim biztos jövőjéért megyek el szavazni és mindig a tulipánra szavazok. Ugyanerre a jelre fogom tenni a pecsétet november harmincadikán is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: