2010-11-23 09:53:54• hírek • (x)

Ami elromolhat - el is romlik, de az Eskimo megjavítja

Az Eskimo Kft nagy háztartási gépek javítására szakosodott.

Nagy Géza tíz éves tapasztalattal alapította meg 1992-ben az Eskimo kft.-t, amely háztartási gépek javításával és kezelésével foglalkozik, a nagy háztartási gépekre - hűtőszekrényekre, hűtőládákra és mosógépekre - szakosodva. Az évek folyamán a cég fejlődésével a vállalkozás profilja a klímatechnikával bővült.

Ugye milyen bosszantó, amikor egy nagy háztartási gép tönkremegy? A mosógépet, hűtőszekrényt - ha garanciában van - cipelni kell vissza a boltba, hetekre elviszik, ha pedig nincs már jótállás az eszközre, szinte lehetetlen megbízható szakembert találni.

Az Eskimo kft szakemberei az egész évben, 8 és 16 óra között állnak mindenki rendelkezésére, akit ilyen bosszúság ért. A ''rohamcsapat'' rövid idő alatt kiér bárhová Szatmárnémeti területén, sőt a megyeközpont környékén is vállalnak munkát. A mesterek saját autóval mennek el a meghibásodott eszközért, megkímélve az ügyfelet a szállítástól és attól, hogy a konyha, fürdőszoba egy időre műhellyé alakuljon át. Az Eskimo szervizében számos típushoz találhatók alkatrészek, legyen szó mosógépről vagy hűtőszekrényről, de a ritkább alkatrészeket is rövid időn belül le tudják rendelni.


Eskimo - bőséges cserealkatrész-választékkal rendelkeznek a cég Amaci úti központjában
Eskimo - bőséges cserealkatrész-választékkal rendelkeznek a cég Amaci úti központjában


Kevesen tudják, hogy ahhoz, hogy háztartási gépünk élettartamát meghosszabbítsuk, két-három évente szükség van az általános karbantartásra. Az eskimós fiúk ebben is bármikor segítenek.

Aki már kapcsolatba került a céggel az tudja: kulcsszavuk a megbízhatóság és mindig az ügyfelek érdekeit tartják szem előtt. Amennyiben szükségük van a szakemberek szolgáltatásaira, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Az Eskimo központja: Amaci út 36 szám


Eskimo-szervíz: minden bajra tudnak megoldást
Eskimo-szervíz: minden bajra tudnak megoldást


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: