2011-04-14 09:56:08• hírek • (x)

Ami a mosoly mögött van...

Mosolyogjon bátran idős korban is: Ihdedental fog-implantátumok. A debreceni Dr. Székely Attila gyorsan, megbízhatóan és nagy szakértelemmel dolgozik fogak, vagy akár teljes fogsorok pótlásán. Most ráadásul olcsóbban készíttetheti el fogsorát!

A hiányos fogazat vagy a mozgó protézisek nagyon megnehezíthetik mindennapi életünket, gátolhatnak minket a beszédben, mosolyunkat visszafogottá tehetik. Mindezek negatív hatással lehetnek közérzetünkre, életminőségünkre. Ezen segítenek az implantátumok.

Azon betegek számára, akik hiányzó fogukat implantátummal szeretnék pótolni kétféle lehetőség kinálkozik. A korábbi rendszerek "kétfázisúak" voltak, ami azt jelentette, hogy először egy műtéttel beültették az implantátumokat (titán csavarok), aztán fél év elteltével egy második műtét során kapták meg a szájüregi felépítményüket. Ez azt jelentette, hogy a betegeknek két műtéten kellet átesniük, fél év várakozás után és ezen idő alatt ideiglenes fogsort viseltek.

Ezt az időt - a második műtétet és az ideiglenes fogsort - küszöbölik ki az "egyfázisos" azonnal terhelhető implantátumok. Az egyfázisos implantátumokkal lehetőség nyilik arra, hogy minél kisebb beavatkozással, kíméletesen, együlésben oldjuk meg a hiányzó fogak pótlását, ami a betegek számára sokkal kedvezőbb.

Mit oldhatunk meg ezekkel az implantátumokkal? Már meglévő protéziseket rögzithetünk, teljes foghiányt pótolhatunk, rövid hiányokat pótolhatunk vagy szóló hiányokat láthatunk el - egyszóval meglehetősen széles ellátási területet tudunk lefedni velük.

A betegeket most akcióval várják: teljes fegatlan alsó vagy felső állcsont protetikai rehabilitációja implantátummal rögzített fémkerámiás fogpótlással most csupán 3000 euró, és mindössze 5 munkanap alatt elkészül!

Dr. Székely Attila Debrecenben, a Kristály utca 4 szám alatti rendelőben várja a betegeket, szolgáltatásaival kapcsolatban érdeklődni lehet a +36 52 450 165-ös vagy a +36 20 965 3993-as telefonszámokon. E-mail: aszekely@hungariandentalclinic.com, honlap: www.epdent.hu



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: