2008-10-08 13:42:20• hírek • Szatmár.ro

Levegőszűrőt, laptopokat és autókat kapnak a szenátorok

A következő mandátum szenátorai levegőfiltereket, laptopokat, telefonokat és új autókat kapnak.

Október 7-én a Szenátus közzétette a 2009-es költségvetését. Levegőfilterek, új mobiltelefonok, gépkocsik,  laptopok és ehhez hasonló kedvezményekben lesz részük a szenátoroknak a választások után, írja az Impulzus.ro hírportál.

A közzétett dokumentumnak megfelelően 2009-től a Szenátus 18 százalékkal több pénzt fog kapni, pontosabban  22,225 millió lejt.

 

A.jelenlegi parlamenti képviselők gondoskodtak arról, hogy a következő mandátum szenátorai kényelemben végezhessék munkájukat. Ezért egy korszerű szellőzőrendszerrel és 15 levegőtisztítóval szereltetnék fel az üléstermet, 20 gépjárművet a bizottságoknak és 140 autót a szenátori irodáknak adnának. Ezen felül mobiltelefonokkal és a 40 laptoppal is hozzájárulnának a megfelelőbb munkakörülmények kialakításához.

A Szenátus egyik jelentése kimutatja, hogy a képviselők azért bóbiskolnak el az üléseken, mert a levegőben nagy a páratartalom. Az új, korszerű szellőzőrendszer és a levegőtisztítók felszerelése, melyek értéke 350 ezer lej lesz, megoldja majd ezt a problémát. De ha mégis elaludnának, felébresztik őket az új mobilkészülékek csengőhangjai.

A költségvetés-tervezetet a Szenátus plenáris ülésén fogják megszavazni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: