2010-07-14 15:59:14• hírek • Szatmar.ro

Edzőtáborban a VSK

Sztárigazolással vonult edzőtáborba a kézilabda csapat.

Egy héttel a felkészülés után kedden edzőtáborba vonult a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata, a célállomás pedig Aknasugatag.
Az edzőtáborba elutazott 16 játékos között ott van a korábban a válogatottat is megjáró, 31 esztendős Mihai Timofte, aki hat év után hagyta el a bajnok HCM Konstantat. Az ő leigazolásától sokat várnak a vezetők, mint ahogy természetesen Osváth-tól is. Ő azonban nem tarthatott a többiekkel, mivel himlő gyötri. Nincs az utazók között Ardelean és Mates sem, rájuk azért még számít Palkó János és Nicolae Istrate.

Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elmondta, hogy a csapat további programja még képlékeny, erről az edzőtábor után többet lehet majd tudni. Az viszont biztos, hogy a klub mindkét csapatának otthont adó Ady Endre utcai sportterem borítását rövid időn belül kicserélik: hétfőn derül ki, hogy ki nyerte a licitet.

A cserére, mondta Kereskényi, mindenképpen szükség van, ugyanis a tavaly csak a szövetség különengedélyével lehetett a csarnokban meccseket rendezni. A munkálatok összköltsége mellesleg 80-90 ezer euróra rúg majd.

A VSK edzőtáborozó kerete: Teremi, Panazan, Pogyina - kapusok; Surducan, Savlovschi, Vizsbovszkij, Szavics, Oláh, Váradi, Munea, Mateiaş, Sztankov, Bejenariu, Timofte, Jurj, Pop - mezőnyjátékosok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: