2017-08-21 08:05:11• hírek • Kocsis Zoltán

Amerikai irányítóval erősített a VSK

Végleges a Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapatának kerete, legalábbis a klub tájékoztatása szerint az idei átigazolási szezon utolsó transzferét ütötték nyélbe vasárnap: Porchia Green a Szamos-parti városban folytatja pályafutását.

A 30 éves amerikai irányító számára nem ismeretlen terep a román bajnokság, mi több, ő sem ismeretlen a szatmári szurkolók számára, hisz 2011 óta a Nemzeti Ligában játszik: előbb két évet húzott le Aradon, majd az utóbbi ötöt Targovistén. Utóbbi együttessel kétszer nyerte meg a román pontvadászatot, a legutóbbi szezonban pedig a Román Kupát. A 180 centis játékos a harmadik amerikai a keretben Harrison Taneisha és Destiny Williams után.

Marius Doba a hét végén vezényli majd az első edzést új tanítványainak. A tervek szerint 27-én érkeznek meg a romániai játékosok, szeptember elsején pedig a légiósok. Az első tétmérkőzést egy hónap múlva, szeptember 27-én vívja a gárda a Kolozsvi U ellen a Román Kupában, míg a bajnokság első fordulójában a Targoviste látogat maj a Both Katalin sportterembe október 4-én. Addig is két felkészülési mérkőzés időpontja ismert eddig: szeptember 20-án és 21-én a Temesvár lesz a szatmáriak ellenfele.

A VSK 2017-2018-as kerete: Harrison Taneisha, Andra Mandache, Andreea Pop, Marina Solopova, Alexandra Uiuiu, Destiny Williams, Kristina Baltic, Andrea Olah, Renata Szmutku, Marina Sfârlea, Valentina Bolba, Diana Moldoveanu, Anamaria Kadar, Porchia Green

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: