2007-03-11 23:51:51• hírek • Szatmár.ro

Amerikai a legszebb asszony

 A Fekete-tenger melletti Szocsiban választották meg az idei év legszebb asszonyát.

 Amerika tavalyi szép asszonya lett a legszebb férjes asszony a Mrs World 2007 versenyen. A világ minden tájáról érkezett 30 versenyző közül a zsűri egy 29 éves arizonai hölgynek, Diane Tuckernek ítélte oda az első díjat.

A koronát elődje, az orosz Sofia Arzhakovskaya tette az idei győztes fejére az eseménynek helyet adó Fekete-tenger meletti üdülőhelyen, az oroszországi, Szocsiban.

A hosszú fekete hajú Tuckerről annyi tudható, hogy még nem töltötte be harmincadik életévét. Továbbá az is kiderült a versernyről jelentkező tudósítók beszámolóiból, hogy Mrs World 2007 nem véletlenül lett a korona birtokosa erre az esztendőre, valóban megérdemelte az elsimerést, lenyűgözte a zsűrit. Diane Tucker, amúgy egy arizonai kisvárosban él, és a sierra vistai középiskolában végzett 1995-ben. Két évvel később bekötötték a fejét, férjhezment egy tűzoltóhoz, Thomas Tuckerhez. Amikor épp nem szépségkirálynő, akkor adminisztrátorként dolgozik. Ez azonban nem köti le az összes energiáját, ezért munkája mellett önkéntesnek jelentkezett egy rákellenes alapítványhoz.

 

velvet.hu 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: