2014-07-14 09:32:58• hírek • Blikk.hu

Amerikában próbál szerencsét Tolvai Reni

Tudatosan készül a nemzetközi karrierre Tolvai Renáta, aki úgy véli, csak akkor válhat hiteles sztárrá, ha részese mindennek, ami a munkáját illeti, a dalszerzéstől a klipkészítésen át a ruhák és a smink kiválasztásáig. Mindez benne van legújabb dalában is: Backstage/Behind the scene (A színfalak mögött) róla is szól.


- Pontosabban arról - veszi át a szót Reni -, mit érez egy énekesnő, mielőtt kilép a színpadra. Miközben a közönség csak azt akarja látni, hogy tökéletes, hogy mosolyog és szórakoztat, neki is lehetnek olyan problémái, gondolatai, amelyek miatt legszívesebben bele sem vágna a fellépésbe. De kimegy a színpadra, ahol mindez nem befolyásolhatja, ott a maximumot kell nyújtania.

Tolvai Reni mindenben maximalista. - Mindenbe beleszólok, ami engem érint, különben nem tudok hiteles lenni a színpadon - jelentette ki határozottan. Az erdélyi lány mer nagyot álmodni, és az álmaiért mindent meg is tesz. Augusztusban például az Egyesült Államokba utazik, és Shakira egyik producerével dolgozik majd két hetet.

- A tervek szerint Steve Cuiffóval és hat-nyolc dalszerzővel együtt leülünk, és készítünk pár dalt. Amikor legutoljára találkoztunk, szó szerint azt mondta, hogy bármi előfordulhat. Amennyiben olyan dalokat írunk és veszünk fel, amelyek mindenkinek tetszenek, akkor simán lehet, hogy kaput nyit valami sokkal komolyabb dolog felé. Márpedig ha ez így van, akkor én szeretnék felkészült lenni - mondta Reni, aki tudja, hogy ha megjön a nemzetközi áttörés, szinte semmi ideje nem marad a kapcsolatára Kállay-Saunders Andrással.

Kíváncsi a folytatásra? Kattintson ide, a Blikk.hu-n olvashatja tovább!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: