2017-01-25 21:26:03• hírek • Blikk.hu

Amerikában kezdett el újra randizni Hien

Idehaza sokat szenvedett kapcsolataiban Hien (22), Amerikában azonban már elkezdett randizni. Zenészt semmiképp sem akar párjának az énekesnő, pedig exei szakmabeliek voltak.

- Az utóbbi időben az ideálom is megváltozott. Volt kint pár randim, és nagyon élveztem, hogy nem azért jönnek oda, mert én vagyok az ismert vietnami énekesnőcske - nyilatkozta a Pimaszúr átcuccol című műsorban az énekesnő.

- Ott ugye ez nincs, és ez jó! Nincs konkrét zsánerem, a személyisége nagyon fontos. Szeretem, ha valakinek jó a humorérzéke, meg hogyha nagyon okos, ez vonz a leginkább, és az a lehető legjobb, ha nem zenész! Szerintem úgy sokkal jobban működik a kapcsolat!" - jelentette ki a magánéletéről ritkán nyilatkozó énekesnő.

Hien sok csalódáson van túl: évekig együtt élt Caramellel, majd egy Karmatronic nevű DJ-vel kötötte össze az életét, 2015-ben a Carbonfools frontembere Fehér Balázs mellett kereste a boldogságot. A zátonyra futott kapcsolatait hiá­ba próbálta megmenteni, sokat szenvedett, de optimista, és szeretné, ha idén rátalálna a szerelem.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: