2017-12-21 22:29:05• hírek • Blikk.hu

Amerikában kezd új életet Kállay-Saunders András

Az énekes, aki New Yorkban született, és édesapja, Fernando Saunders is ismert amerikai zenész, azt tervezi, hogy amint teheti, a tengerentúlra költözik.

– Minden eddiginél keményebben ráálltam arra, hogy befussak Amerikában. Voltam is kint Los Angelesben, tárgyaltam két kiadóval a világ legnagyobbjai közül, de egyelőre nem akarom elmondani, melyikkel – titokzatoskodott András, aki eddigi teljesítménye miatt kapta meg az esélyt, hogy tárgyalhasson egy esetleges amerikai karrier­ről. Az énekes azt is elárulta, tudja, hogy ha tényleg komolyan el akar érni valamit, akkor át kell költöznie a tengerentúlra.
 

– Nemsokára megint ki kell utaznom, de most New Yorkba, folyamatosan tárgyalok, és ha azt mondják, legyek kint huzamosabb ideig,­ akkor megyek. Ha Alaszkába kell utaznom, oda is elmegyek! Én biztos, hogy mindent megteszek azért, hogy összejöjjön, egy dolgot kivéve. Nem szeretném, ha édesapám, aki ismert zenész, segítene ebben. Ő többször felajánlotta már, hogy összehoz olyan emberekkel, akik előre tudják lendíteni az amerikai karrierem, de számomra sokkal szebb lesz az eredmény, ha az ő segítsége nélkül érem el – jelentette ki Kállay-Saunders András. Persze, ilyen tervek mellett az is jogos kérdés, hogy mi lesz akkor a kedvesével, Tolvai Renivel (26)? Kállay-Saunders András válasza egyszerű: viszi magával.
 

Ő is ugyanezt szeretné, külföldi karrierben gondolkodik, így amelyikünknek előbb sikerül, az segít majd a másiknak – mondta András.
 

Valóban, Tolvai Reni az elmúlt években többször járt Amerikában, hol New Yorkban, hol Atlantában, hogy neves producerekkel együtt dolgozzon a dalain, így számára szintén nem lenne hirtelen ötlet, ha Amerikába költözne.
 

– Mindenki vágyik amerikai karrierre is, ez nem kérdés. Lehet, egy nap sikerül, lehet, hogy nem, ez Isten kezében van. Próbálkozni biztosan fogunk, az a dolgom, hogy küzdjek az álmaimért.
 

Többeknek sikerült befutni
 

Több magyar zenész is próbálkozott amerikai karrierrel. A későbbi X-Faktor-mentor, Little G Weevil még Szűcs Gáborként­ vágott neki a világnak, majd megnyerte a 29. Nemzetközi Bluesfesztivált, és ismertté vált a tengerentúlon. Király Viktor a The Voice amerikai show-műsor élő adásáig jutott, ám az énekes úgy döntött, a hazai karrierjére koncentrál. Egy magyar dj, Yonderboi ismertebb nemzetközi szinten, mint idehaza.


Még több bulvárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: